04
09.21

Хітове відкриття: столичний ТЦ ХІТ MALL відкриється 12 серпня

Чотирьохповерховий торговий центр, що знаходиться в густонаселеному житловому масиві на проспекті Перемоги, 134/1, відкриється для відвідувачів 12 серпня. 

Загальна площа об’єкта, будівництво якого розпочалося у 2018 році, складає близько 16 000 кв. м, орендна – 9600 кв. м. Автором концепції ТЦ виступила компанія UTG, девелопер – Альянс-Екопроект. 

ХІТ MALL – невеликий торговий центр районного масштабу, тому його tenant-mix буде орієнтований на задоволення щоденних потреб відвідувачів. Якірним орендарем торгового центру буде продуктовий супермаркет Novus площею близько 2450 кв. м, який працюватиме на мінус першому поверсі.  Поруч з супермаркетом знаходитимуться інші рітейлери з товарами повсякденного попиту – зоомагазин, аптека, drogerie-оператор і ряд сервісних орендарів. Загалом в торговому центрі розміститься близько 80-ти магазинів, ресторани і кафе.  

Зокрема, брокер об’єкту – компанія Retail & Development Advisor (RDA) – окрім згаданих рітейлерів також підписала договори оренди з низкою ювелірних брендів, магазином оптики, рітейлерами взуття, а також з кількома операторами сегменту drogerie&beauty. 

Окрім tenant-mix, однією з ключових переваг ТЦ ХІТ MALL є його локація. Торговий центр розташований неподалік від станції метро Житомирська – однієї з головних транспортних розв’язок Києва, яка з’єднує столицю з активно зростаючої приміською зоною. Загальний середньоденний трафік локації ТЦ ХІТ MALL – близько 140 000 людей, в тому числі населення найближчих будинків (24 000 осіб), пасажиропотік станції метро (36 000 осіб на добу) і трафік по проспекту Перемоги. Щоб максимально ефективно використовувати транзитний трафік, девелопер має намір облаштувати прямий доступ зі станції метро, ​​а також обладнати зручні під’їзні шляхи і паркінг на 180 автомобілів.  “Вдала локація і концепція ТЦ, а також ефективні логістичні рішення дозволять орендарям комплексу отримувати хорошу відвідуваність і товарообіги як в будні, так і у вихідні дні”, – переконана CEO компанії RDA Таїсія Литовченко. 

Джерело: rau.ua