30
05.23

Компанія RDA посилює напрямок інтеграції послуг та рішень в рітейлі

До команди консалтингової компанії Retail&Development Advisor (RDA) долучилася Олеся Волкова, яка раніше більше п’яти років працювала в Асоціації рітейлерів України.

Як повідомляє прес-служба RDA, у травні на посаду керівника напрямку інтеграції послуг та рішень в рітейлі компанії була призначена Олеся Волкова. Її професійна кар’єра в галузі роздрібної торгівлі пов’язана з тривалою роботою в Асоціації рітейлерів України, де з 2017-го по 2023-й роки Волкова відповідала за реалізацію проектів та співпрацю з рітейлерами. За цей час вона змогла налагодити контакти з менеджментом та вибудувати партнерські відносини з найбільшими рітейлерами України.

“Retail&Development Advisor – одна з найбільш авторитетних консалтингових компаній на ринку українського рітейлу та комерційної нерухомості. Високий рівень експертизи, співпраця з лідерами ринку та реалізація значущих для країни проектів стали для мене визначальними в прийнятті рішення доєднатись до команди RDA. Впевнена, що системні невеликі кроки прокладуть шлях до спільної мети. Обертаючи власний світ навколо клієнта, більше клієнтів буде обертатись навколо нас”, – прокоментувала своє призначення Олеся Волкова.

Вона також зазначила, що в RDA у першу чергу відповідатиме за напрямок інтеграції послуг та рішень в рітейлі. Також до її ключових обов’язків на новій посаді входитимуть:

  • ефективне управління існуючими та новими проектами;
  • залучення нових клієнтів;
  • зовнішні комунікації.

Нагадаємо, на початку цього року компанію RDA очолив Андрій Лотоцький, відомий роботою на керівних посадах провідних українських рітейлерів – Золотий Вік, Union Group, Argo Retail та Алло. Як повідомлялися, першочерговими завданнями нового СЕО стали розширення співпраці з існуючими партнерами, створення бази для запуску нових проектів на основі вже існуючого попиту, а також розвиток компанії за рахунок нових напрямків і розширення спектру консалтингових послуг.

Коментуючи призначення призначення залучення в команду нового фахівця, Андрій Лотоцький висловив впевненість, що досвід та навички Олесі Волкової стануть компанії  в нагоді на шляху до виконання поставлених цілей та покращення клієнтоорієнтованості. 

Джерело: rau.ua/personalii