20
09.21

Компанія RDA визнана кращим консультантом з торгової нерухомості в Україні

Retail & Development Advisor (RDA) стала переможцем престижної української премії в сфері рітейлу і торговельної нерухомості RAU Awards 2021.
 
Як повідомляє прес-служба компанії, RDA виграла нагороду в номінації «Краща компанія-консультант в сфері торговельної нерухомості». У цій номінації були представлені компанії, що надають консалтингові та брокерські послуги в сфері торговельної нерухомості, які мають досвід роботи з торгово-розважальними центрами, а також національними та міжнародними торговими мережами.
 
Серед номінантів премії були всі найбільші консалтингові компанії українського ринку комерційної нерухомості. У тому числі українські підрозділи міжнародних гігантів Colliers International і Сushman & Wakefield, а також Nhood Ukraine, NAI Ukraine і UTG.
 
«Перемога в номінації, де присутні найсильніші компанії українського ринку консалтингу - це ще одне підтвердження ефективності обраного нами шляху розвитку. Підтвердження професіоналізму команди RDA і її керівництва. Ми бачимо, що закладені засновниками компанії місія, візія та цінності повністю відповідають очікуванням ринку і наших партнерів. Це дозволяє нам масштабувати бізнес без втрати якості послуг, що надаються і успішно виконувати завдання будь-якої складності », - прокоментувала перемогу на RAU Awards 2021 директор Retail & Development Advisor Таїсія Литовченко.
 
Відзначимо, що переможців номінації визначили шляхом голосування Експертної ради RAU Awards 2021, в яку увійшли власники і топ-менеджери провідних компаній роздрібної торгівлі та девелопменту, керівники консалтингових компаній, а також авторитетні експерти ринку рітейлу.
 
Серед членів експертної ради були керівники таких великих торгових мереж як Епіцентр, Novus, WOG, Алло, Антошка, Фокстрот, Ашан Україна, LC Waikiki, торгово-розважальних центрів Ocean Plaza, Dream Town, Respublika Park, Retroville, а також девелоперів Arricano, Budhouse Group та інших компаній.