30
11.17

Retail & Development Advisor - ексклюзивний брокер нового ужгородського ТРЦ Korona

 
Відкриття нового торгового центру Korona в Ужгороді заплановано на I квартал 2018 року. Розташований в історичній частині міста, він стане першим якісним центром для здійснення покупок в Ужгороді. Загальна площа цього об'єкта становить 11000 кв.м, орендна - 7800 кв.м Середньодобовий трафік відвідувачів прогнозується на рівні 10000 чоловік в самому торговому центрі і 24000 чоловік в безпосередній близькості з ТРЦ.
 
З упевненістю можна сказати, що новий торговий центр Korona не має аналогів в нашій країні. Він відрізняється унікальною для України концепцією - інтеграцією торгового, ділового, культурного і арт-просторів.
 
Однією з найяскравіших «родзинок» ТРЦ Korona є розташований на даху будівлі оглядовий майданчик з живими рослинами, комплексом для дозвілля і розваг, який ще раз тільки підкреслює унікальність, екологічність і інноваційність центру. Також, після запуску, щовечора планується проведення світлових шоу на фасаді.
 
У самому ж ТРЦ Korona буде розташовано кілька торгових зон і великий арт-простір, де будуть регулярно проводитися виставки і конкурси, презентації колекцій і творів українських та зарубіжних майстрів, різні культурні заходи і багато іншого. Власне, для цих цілей відведено весь третій поверх комплексу площею 3500 кв. м.
Перший і другий поверхи призначені для розміщення торгових галерей. На першому поверсі ТРЦ Korona будуть розташовані магазини парфумерії та косметики, сумок і аксесуарів, аптека і оптика, а також ресторан.
 
Другий поверх призначений під товари для мам і дітей, жіночий і чоловічий одяг, спорттовари та взуття, і невелику зону з кафе.
 
Орендні ставки - середньоринкові і будуть залежати від сегмента, поверховості та кількості орендованих метрів. Орендарі, представлені в торговому центрі, будуть працювати в середньому ціновому сегменті. Компанія Retail & Development Advisor веде переговори з мережевими рітейлерами - лідерами в своїх сегментах, такими як ССС, Sinsay, LC Waikiki, YvesRosher, Аromatique, «Люксоптика», «Секунда», «Будінок Іграшок». З частиною з них вже підписані протоколи намірів.

Відкриття сучасного торгового центру, що відповідає всім вимогам міжнародних операторів, стане потужним імпульсом до розвитку роздрібної торгівлі в місті.

 

В результаті у виграші залишаться всі: споживачі отримають доступ до кращих світових та українських брендів, рітейлери - можливість успішної експансії в раніше практично не охоплений регіон, місто - новий туристичний об'єкт, додаткові робочі місця і зростання надходжень до міського бюджету.