14
06.21

У ТРЦ Retroville відкрився магазин EVA в новому форматі beauty lab

Провідний український рітейлер сегмента drogerie розширює присутність в ніші косметичної та парфумерної продукції. Новий EVA beauty lab відкрився у столичному ТРЦ Retroville.

Про це розповіли в консалтинговій компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка виступила брокером при підписанні договору оренди. Загальна площа нового магазина з сучасним дизайном становить 312 кв. м, торгова – 276 кв м. У асортименті представлено близько 15 000 видів декоративної косметики, товарів по догляду за обличчям, тілом та волоссям, біжутерії та аксесуарів. EVA beauty lab створена для творчих експериментів у сфері б’юті-індустрії, тому, на відміну від традиційного формату, тут відсутні товари для дому, побутова хімія, підгузники. 

За попереднім записом в EVA beauty lab можна пройти тестування шкіри обличчя й отримати від фахівців рекомендації по догляду. Можна також скористатися послугами візажиста. Всі ці послуги безкоштовні для власниць карт лояльності EVA Мозаїки. Тестування проводять за методом експрес-діагностики за допомогою німецького апарату PEN STATION PS100, який вимірює жирність шкіри та її зволоженість. Також консультант за допомогою особливої ​​камери обстежує стан пір. Процедура проходить із дотриманням всіх санітарно-гігієнічних норм, фахівець працює в рукавичках, захисній масці та проводить діагностику на відстані витягнутої руки.

“В процесі підписання договору оренди партнери з RDA допомогли нам вибудувати конструктивну комунікацію з керуючою компанією ТРЦ, і надали супровід на всіх етапах запуску торгової точки”, – розповів Євген Долматов, директор департаменту розвитку Лінії магазинів EVA. 

У компанії підкреслили, що торгово-розважальний центр отримає стабільного надійного партнера, який відповідально ставиться до виконання всіх прийнятих на себе зобов’язань. Середня кількість покупців одного магазина EVA в місяць становить близько 10 000 чоловік, тому рітейлер розраховує на принцип win-win між орендодавцем і оператором.

Для компанії це перший магазин подібного формату в Києві та третій в Україні.

«В існуючих реаліях відвідувачі хочуть бачити щось більше, ніж просто місце для покупок. EVA beauty lab створена для нового позитивного досвіду клієнтів, творчості та любові до себе. Цей досвід створить прекрасну синергію із вже існуючим пулом орендарів ТРЦ Retroville. Не дарма Лінія магазинів EVA є визнаним лідером свого сегменту, який, тим не менш, не втомлюється дивувати несподіваними новими ідеями та приємними сюрпризами своїх клієнтів», – вважає Таїсія Литовченко, директор RDA. 

Вперше нову концепцію EVA реалізувала в середині грудня 2019 року в Дніпрі (ТРЦ NEO PLAZA, вул. Марії Кюрі, 5). Наступною 18 грудня 2020-го відкрилася EVA beauty lab в Чернігові (ТРЦ Hollywood, вул. 77-ї Гвардійської Дивізії, 1 В). У планах компанії – відкрити 100 магазинів у 2021 році. Але, що стосується конкретно EVA beauty lab, то тут поки точних цифр EVA не наводить, лише підкреслює, що формат надалі планують розвивати. З питань оренди торгових приміщень в ТРЦ Retroville звертайтеся до Абрамцево Аліні: a_abramtseva@rda.ua, 095 834 7073.

Джерело: rau.ua