14
06.21

У ТРЦ Retroville відкрився перший в Україні магазин нижньої білизни Luna

Український бренд сучасної базової білизни Luna Lingerie відкрився в столичному ТРЦ Retroville. Брокером при підписанні договору оренди виступила консалтингова компанія Retail & Development Advisor (RDA).

Як повідомляє прес-служба RDA, магазин повинен був відкритися ще в квітні, але в зв’язку з ситуацією з COVID-19 в країні та карантинними обмеженнями в столиці, відкриття перенесли на травень. Площа торговельної точки Luna складає 55 кв. м. Асортимент магазину включає жіночу нижню білизну, а також трикотаж (майки, боді, піжами).

“Ми робимо акцент на візуальному оформленні самого магазину, в якому жінці буде приємно перебувати, з’явиться бажання щось приміряти та купити. Також ми приділяємо велику увагу персоналу. Сервіс буде на найвищому рівні. Плануємо, що це буде новий рівень обслуговування та професіоналізму для Києва”, – прокоментував Кирило Школьников, комерційний директор мережі Luna. 

У компанії підкреслили, що вона досить активно працює з українською онлайн-аудиторією. Головною ж відмінністю свого бренду називають сучасність, стиль і комфорт саме в basic lingerie – базовій білизні, якій, на їхню думку, жодна з компаній в Україні не приділяє стільки уваги.

Після відкриття першого магазину в Києві, Luna планує розвивати мережу також в найбільших містах країни – Дніпрі, Харкові, Одесі. У планах рітейлера в найближчі два роки відкрити не менше п’яти роздрібних магазинів.

«Retroville – один з найсучасніших і технологічних об’єктів комерційної нерухомості країни, тому для нас очевидно, що в ньому повинні бути представлені тільки кращі вітчизняні та міжнародні бренди. Серед fashion-операторів ТРЦ Retroville вже працюють найбільший магазин українських брендів Всі.Свої, група MTI, в обоймі якої магазини Intertop, Ecco, Skechers і Timberland, також тут присутні DeFacto, LC Waikiki, House, Cropp, Walker, Voronin, Colin’s, Sinsay і десятки інших кращих українських і зарубіжних брендів. Ми впевнені, що Luna Lingerie стане не тільки якісним доповненням до пулу орендарів Retroville, але і приємним сюрпризом для все жителів Виноградаря, прилеглих районів і міст-супутників», – прокоментувала відкриття Аліна Абрамцева, менеджер проектів з комерційної нерухомості в RDA. 

“Працюючи з RDA, ми переконалися, що в цій компанії працюють професіонали. Вони не пропонували, що попало. Закрили всі наші побажання та потреби, і досить оперативно. Нам сподобалася така взаємодія”, – додали в мережі магазинів Luna Lingerie.

З питань оренди торгових приміщень в ТРЦ Retroville звертайтеся до Абрамцевої Аліні: a_abramtseva@rda.ua, 095 834 7073

Джерело: rau.ua