11
03.23

Компанія RDA взяла участь у workshop «Ринок торговельної нерухомості під час війни»

9 березня компанія Retail&Development Advisor взяла участь у workshop «Ринок торговельної нерухомості під час війни», який провела Асоціація рітейлерів України.
 
З презентацією «Зріз ситуації в рітейлі та ТРЦ в контексті специфіки регіонів та факторів впливу» виступив генеральний директор RDA Андрій Лотоцький. Він назвав основні тренди й дав оцінку головним факторам і ступеню їх впливу на умови оренди в різних регіонах, а також показав динаміку результатів роботи рітейлу в залежності від географії країни.
 
Окрім того спікер звернув увагу присутніх на нові рішення та можливості взаємовідносин рітейлу й ТРЦ. Зокрема, популярність pop-up торгових точок і підписання річних контрактів, аби знизити ризики рітейлу та підвищити заповнюваність ТРЦ.
 
Учасниками заходу стали представники таких компаній як Алло, Auchan, Фокстрот, Rozetka, Сільпо, EVA, MasterZoo, Аптека Доброго Дня, АНЦ, iStudio, Usupso, ЕКО-маркет, KFC, ВМ Техніка, Arricano Real Estate Plc, WR Group, ТРЦ Respublika Park, БФК Gulliver, ТРЦ Retroville, ТРЦ Piramida, ТРЦ Sky Park, ТРЦ Cosmo Multimall та інші.
 
Дякуємо Retail Association of Ukraine за запрошення та можливість спілкування офлайн.