04
04.24

Ритейлер посуду Fissman відкрив новий магазин у Львові

Мережа магазинів посуду та аксесуарів для кухні Fissman відкрила нову торгову точку у львівському ТРЦ Victoria Gardens.
 
Про це повідомляє прес-служба консалтингової компанії Retail&Development Advisor (RDA), що виступила консультантом та брокером при підписанні договору оренди приміщення для відкриття магазину.
 
Як повідомляється, новий торговий об’єкт ритейлера розпочав роботу 30 березня та працюватиме щодня з 10:00 до 21:00. Він розмістився на першому поверсі торгово- розважального центру Victoria Gardens, що на вулиці Кульпарківська, 226-А.
“Відкриття мережі Fissman у ТРЦ Victoria Gardens - це ще один крок до посилення tenant-mix торгового центру якісною пропозицією кухонного посуду та аксесуарів. Запуск магазину в одному з найкращих торгових комплексів заходу України дозволить ритейлеру розраховувати на стабільно високий трафік покупців та рівень продажів. В свою чергу відвідувачі торгового центру отримають доступ до високого рівня сервісу та широкого асортименту продукції в мережі Fissman”, - коментує менеджер з комерційної нерухомості RDA Олег Клопов.
Як уточнили представники ритейлера, асортимент нового магазину налічуватиме близько 1500 найменувань товару. В тому числі сковороди, каструлі, ножі, посуд для чаю та кави, посуд для випікання, кухонні аксесуари, а також товари для сервіровки столу, для дітей і для активного відпочинку.
Торговий об’єкт став уже третім для мережі у Львові. Ще два магазини розташовані на вулицях Володимира Великого, 58 (гіпермаркет Ашан) та Стрійська, 30 (ТРЦ King Kross).
Загалом з відкриттям в ТРЦ Victoria Gardens мережа Fissman зросла до 32-х торгових точок в Україні й планує подальше масштабування бізнесу. В 2024 році ритейлер має намір відкрити ще щонайменше шість магазинів у західній та центральній частинах країни.
Довідка. ТРЦ Victoria Gardens – найбільший торгово-розважальний комплекс на заході України. Загальна площа торгово-розважального центру складає 102 000 кв. м, орендна - понад 57 000 кв. м. ТРЦ був введений в експлуатацію у 2016 році, а з березня 2018 року знаходиться під управлінням компанії Dragon Capital Property Management.
Retail & Development Advisor - українська консалтингова компанія, що надає повний комплекс послуг у сфері торгової та офісної нерухомості. Пропонує послуги розробки архітектурної концепції, брокериджу, управління нерухомістю, аутсорсингу відділу розвитку/оренди ТЦ, аналітики ринку тощо. В 2023 році компанія в черговий раз була визнана кращим консультантом з торговельної нерухомості в Україні, ставши переможцем престижної всеукраїнської премії RAU Awards-2023.