14
06.21

Білоруський бренд Conte відкрив магазин в ТРЦ Sky Mall

Консалтингова компанія Retail&Development Advisor (RDA) виступила брокером при підписанні договору оренди 14-го фірмового магазину Conte в Україні і п’ятого в Києві. Загальна площа торгового об’єкту становить 90 кв. м. Як і в інших магазинах фірмової мережі, в ньому представлені три торгові марки для всієї родини: Conte, Conte-Kids і Diwari. Асортимент включає в себе жіночий одяг (джинси, сукні, джемпери, футболки, легінси, спідниці), нижню білизну, купальники, колготки та шкарпетки бренду Conte, дитячі колекції колготок і шкарпеток Conte-Kids, а також чоловіча білизна і шкарпетки Diwari.

“Особливість колекцій одягу бренду Conte – в лаконічному дизайні, найвищій якості виконання і преміальних тканинах (бавовна, віскоза, льон, eco-friendly денім). Також у нас є лімітовані серії колготок і шкарпеток Conte, які представлені тільки в фірмових магазинах, їх немає в інших місцях продажів “, – розповів директор ТОВ “Конте Шоп Україна” Дмитро Кулик. 

“Цей ТРЦ дуже популярний серед киян, оскільки в ньому представлені провідні світові fashion-рітейлери. Якщо говорити про саме розміщенні магазину, то для нас у пріоритеті – основна галерея ТРЦ, де розташовані міжнародні оператори з продажу одягу і сконцентрований найвищий трафік відвідувачів “, – додав Дмитро.

“ТРЦ Sky Mall отримує надійного, дуже популярного і улюбленого жінками України орендаря в особі Conte, а також надає можливість своїм покупцям придбати ексклюзивний асортимент безпосередньо від білоруського виробника СТОВ «Конте СПА». У новому магазині Conte можна купити не тільки улюблені колготки та шкарпетки бренду, але також одяг і жіночу нижню білизну “, – говорить директор RDA Таїсія Литовченко. 

Білоруська мережа Conte працює на українському ринку вже більше 17 років і представлена фірмовими магазинами в Києві, Львові, Одесі, Вінниці, Херсоні, Чернігові, Дніпрі, Миколаєві та Кривому Розі.

Джерело: rau.ua