16
09.21

Компанія RDA почала розвивати напрямки офісної та логістичної нерухомості

З 1 вересня консалтингова компанія Retail&Development Advisor (RDA) запустила проекти комплексного супроводу гравців ринку логістичної/складської та офісної нерухомості.

Керівником проектів офісної нерухомості в консалтинговій компанії Retail&Development Advisor призначений Кирило Кравченко. У компанії RDA він відповідає за представлення інтересів орендодавців офісної нерухомості.

На початку 2015 року Кирило Кравченко приєднався до міжнародної консалтингової компанії CBRE Україна і пропрацював там більше 5,5 років на різних позиціях в департаментах офісної та логістичної нерухомості. Кирило має глибоку експертизу як в представленні інтересів орендаря, так і в офісному брокериджі. Також має досвід участі в консалтингових проектах, продажу промислових ділянок та портфеля преміальної житлової нерухомості. Серед основних клієнтів – London&Regional Properties, Forum Group, БЦ Іллінський, а також десятки міжнародних орендарів, що входять до списку Fortune 500. Маючи системне розуміння офісного ринку Києва, Кирило професійно вирішував завдання клієнтів-орендарів, будь-то продовження договорів або переїзди, скорочення площ або презентація ринку для міжнародних орендарів. Кирило має ступінь магістра з економіки, отриманої в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. 

Нагадаємо, раніше до компанії на посаду керівника логістичного напрямку також приєднався Федір Арбузов, загальний досвід якого в консалтингу – понад 13-ти років (Cushman&Wakefield, БЦ Хрещатик Плаза, Masnavi Capital). “Після призначення Федора Арбузова і Кирила Кравченка, RDA зможе стати “one stop shop” для для багатьох клієнтів, тому що завдання, пов’язані з усіма типами комерційної нерухомісті зможуть супроводжуватися на якісному міжнародному рівні з залученням кращих фахівців ринку”, – підкреслила директор RDA Таїсія Литовченко.

З питань розвитку офісної та логістичної нерухомості звертайтеся до Кирила Кравченка: 097 454-16-47, k.kravchenko@rda.ua і Федора Арбузова: 067 550- 07- 70, f.arbuzov@rda.ua

Джерело: rau.ua