12
05.23

RDA та ВУСО інтегрували інноваційні страхові послуги в ювелірній мережі Золотий Вік

Консалтингова компанія Retail & Development Advisor (RDA) в тісній співпраці з командою розробників мережі Золотий Вік запровадила в ювелірній мережі нові для українського ринку страхові сервіси.

Як зазначили в компанії ВУСО, послуги страхування від дій третіх осіб та повернення прикраси були впроваджені в український ювелірний бізнес вперше. “Це саме той випадок, коли профіт мають всі учасники процесу. Клієнт має бажаний захист, партнер має чудовий сервіс, якого дійсно не вистачало ринку, а компанія має бажаний розвиток”, – підкреслили у ВУСО.   

В свою чергу, в RDA уточнили, що нові сервіси впроваджені в більшій частині магазинів мережі Золотий Вік у різних містах Україні. При цьому компанія вважає проєкт вкрай перспективним, і планує розвивати його і в інших сегментах українського ринку роздрібної торгівлі. 

В компанії Золотий Вік зазначили, що завжди готові розглядати та впроваджувати інноваційні продукти та сервіси для покупців ювелірної мережі, щоб покупка ставала ще більш зручною та вигідною.

Нагадаємо, раніше RDA, ВУСО та компанія Укрзолото розробили та успішно впровадили страхові послуги в мережі ювелірних супермаркетів. Спеціалістами Укрзолото була розроблена та інтегрована автоматизація процесу страхування, юридичний супровід, мотивація персоналу та маркетингова підтримка.   

На початку минулого року RDA повідомила про плани активізувати роботу з інтеграції послуг та рішень в роздрібній торгівлі. Її першим успішним проєктом в цьому напрямку стала співпраця з логістичним оператором Meest Express, послуги якого у максимально стислі терміни були інтегровані в більш ніж 600 торгових точках по Україні.  

Retail & Development Advisor — українська консалтингова компанія, що надає повний комплекс послуг у сфері торговельної, офісної та логістичної нерухомості. Заснована в 2013 році. Компанія пропонує наступні послуги: розробка архітектурної концепції, брокеридж в торговій, офісній та логістичній нерухомості, property management, аутсорсинг відділу розвитку. Має досвід успішної співпраці з міжнародними та вітчизняними операторами: Yves Rocher, Metro, New Yorker, LC Waikiki, Adidas, JYSK, Colin’s, Vodafone, Terranova, Crocs, Miniso, EVA, Алло, КОЛО, Rozetka, Укрзолото, Золотий Вік, Conte, Люксоптика, Eldorado, Intertop.

Джерело: rau.ua/novyni