04
08.22

RDA знайшла новий офіс для мережі КОЛО

Національна мережа магазинів КОЛО провела релокацію хед-офісу, орендувавши приміщення в столичному бізнес-центрі Іллінський.

Про це повідомила прес-служба компанії Retail & Development Advisor, що виступила консультантом угоди. Зі слів Кирила Кравченко, керівника відділу офісної нерухомості RDA, керівництво КОЛО планувало переїзд у стислі строки, тому перевага надавалася повністю готовому до заїзду приміщенню. В результаті з 12 офісів компанія зупинилася на БЦ Іллінський, який показав найкращі показники за абсолютною більшістю параметрів. 

“Після розгляду всіх пропозицій, компанія прийняла рішення орендувати приміщення площею 664 кв. м у БЦ Іллінський. Від першого візиту на об’єкт до моменту підписання договору пройшло 20 днів, що дуже швидко з огляду на велику кількість переговорних пропозицій”, – говорить Кравченко.

Топ-менеджер RDA додає, що важливу роль при виборі офісу також мали репутація орендодавця, наявність підземного паркінгу, розвинена інфраструктура бізнес-центру та особливі комерційні умови на період воєнного стану. Додатковими перевагами стали близькість офісу до метро і наявність бомбосховища. І хоча нове приміщення майже вдвічі менше за попереднє, проте його ефективне планування дозволило забезпечити зручні робочі місця для всього персоналу і навіть розмістити велику лаунж-зону для переговорів та кава-брейків. 

З питань розвитку офісної та логістичної нерухомості звертайтеся до Кирила Кравченка: 097 454-16-47, k.kravchenko@rda.ua

Джерело: https://rau.ua/novyni