24
11.20

Столичний ТЦ ХІТ MALL завершує формування пулу ювелірних операторів

У споруджуваному в Києві торговому центрі ХІТ MALL працюватимуть лідери українського ринку ювелірного рітейлу – торговельні мережі Укрзолото, Золотий Вік, СЮФ, Aurum і Срібна Країна.
 
Як повідомила RAU прес-служба консалтингової компанії Retail&Development Advisor (RDA), яка виступає брокером торгового центру, вже підписані орендні договори з мережами Укрзолото і СЮФ. При цьому орендні угоди з компаніями Золотий Вік, Aurum і Срібна Країна знаходяться на фінальній стадії підписання.
 
Згідно з повідомленням, торговий об’єкт мережі Золотий Вік в торговому центрі ХІТ MALL займатиме 75 кв. м, бутик СЮФ (Столична ювелірна фабрика) розташується на площі 61 кв. м, а площа ювелірного супермаркету Укрзолото складе 42 кв. м. Ще дві торгові точки брендів Aurum і Срібна Країна працюватимуть у форматі островів площею 12 кв. м і 6 кв. м відповідно. Всі вони розташуються на першому поверсі торгового центру.
 
«В питанні формування пулу ювелірних орендарів компанія RDA орієнтувалася на лідерів українського рітейлу. Адже перед нами стоїть завдання створення в ТЦ ХІТ MALL якісного tenant-mix відомих брендів, добре знайомих українському споживачеві. Торгові мережі Укрзолото, Золотий Вік, СЮФ, Aurum і Срібна Країна – це провідні оператори ринку, залучення яких дозволить повністю закрити сегмент ювелірних виробів у ТЦ ХІТ MALL», – коментує керівник проекту Анна Яценко з RDA.
 
В мережі Укрзолото, коментуючи підписання договору оренди приміщення для відкриття магазину в ТЦ ХІТ MALL, відзначили, що незважаючи на епідемію коронавірусу компанія продовжує активний розвиток.
 
«Зараз мережа Укрзолото об’єднує вже 157 магазинів у різних регіонах України і продовжує масштабування бізнесу. Криза – це час можливостей, і ми маємо намір використовувати його, щоб зміцнити свої позиції на ринку. У 2021 року ми продовжимо відкривати магазини в кращих торгових центрах країни, щоб стати ще ближче і доступніше нашому клієнту», – сказав директор з розвитку Укрзолото Сергій Ярмолюк.
 
В свою чергу комерційний директор СЮФ Оксана Назарова підкреслила, що важливу роль в ухваленні рішення про відкриття магазину в ТЦ ХІТ MALL зіграли концепція і місце розташування торгового комплексу. За її словами, ХІТ MALL буде розташовано поблизу густонаселеного житлового масиву. За оцінками девелопера, тільки в радіусі одного кілометру від торгового центру проживає більше 25 000 чоловік. Крім того, ТЦ знаходиться на перетині великих транспортних розв’язок, а значить, може розраховувати на високу відвідуваність не тільки у вихідні, а й в будні дні, що особливо важливо в період карантинних обмежень.
 
«Ще одним важливим аргументом для нас стала фактична відсутність в цьому районі якісної пропозиції торгових площ в цілому і ювелірного сегменту зокрема. Відкриття ХІТ MALL з цілою низкою ювелірних магазинів дозволить повністю закрити потреби довколишнього житлового масиву в придбанні ювелірних прикрас. При цьому професійно підібраний пул орендарів дозволить всім операторам сегменту розраховувати на високі товарообіги за рахунок синергетичного ефекту», – впевнена Назарова.
 
В компанії RDA також нагадали, що якірним орендарем торгового центру буде продуктовий супермаркет Novus. «Цей торговий оператор традиційно генерує високий трафік покупців з доходом «середній плюс» і вище, тим самим забезпечуючи збільшення продажів інших орендарів торгового центру. З нашої точки зору, всі вищевказані фактори дозволять операторам ювелірного сегменту в ТЦ ХІТ MALL демонструвати одні з найкращих товарообігів у столиці», – додала Анна Яценко.
 
Довідка. ТЦ XIT MALL – це чотирьохрівневий торговий комплекс, що будується на проспекті Перемоги, 134/1 в Києві. Загальна площа об’єкта складе близько 16 000 кв. м, орендна – 9600 кв. м. Крім продуктового якоря, яким стане продуктовий супермаркет Novus, в торговому центрі розмістяться до 80-ти магазинів, ресторани та кафетерії. При цьому в ТЦ буде реалізовано простору торгову галерею з сучасним інтер’єром, прямим доступом зі станції метро та паркінгом на 180 автомобілів.
 
Будівництво ТЦ XIT MALL розпочалося в 2018 році, а введення об’єкта в експлуатацію заплановано вже навесні 2021 року.
 
З питань оренди в ТЦ XIT MALL звертайтеся до керівника проекту Анни Яценко 067 904 45 80, a_yatsenko@rda.ua
 
Посилання на першоджерело дивіться тут.