23
10.20

У Києві відкриється 4-рівневий ТЦ XIT MALL

У Києві відкриється 4-рівневий ТЦ XIT MALL з супермаркетом NOVUS. Retail & Development Advisor виступає брокером нового столичного торгового центру.
 
Відкриття ТЦ XIT MALL заплановано на весну 2021 недалеко від станції метро Житомирська. Якірним орендарем торгового центру стане супермаркет Novus. Об'єкт буде перебувати на проспекті Перемоги, 134/1. Загальна площа чотирирівневого комплексу складе близько 16 000 кв. м, орендна - 9600 кв. м. Крім продуктового супермаркету, в торговому центрі розмістяться до 80-ти магазинів, ресторани і кафетерії. При цьому в ТЦ буде реалізована простора торгова галерея з сучасним інтер'єром, прямим доступом зі станції метро та паркінгом на 180 автомобілів.
 
«Район метро Житомирської - одна з основних транспортних розв'язок столиці, з'єднує Київ з заселеною і активно відвідуваною приміською зоною. Також тут стартує траса міжнародного значення Київ-Львів. Таким чином, цільовою аудиторією ТЦ будуть не тільки жителі навколишніх будинків або передмістя, а й транзитні пасажири», - коментує керівник проекту Анна Яценко з RDA.
 
За її словами, загальний денний трафік локації – близько 140 000 людей на день, в тому числі населення найближчих будинків (24 000 осіб), пасажиропотік станції метро Житомирська (36 000 людейдобу) і трафік по проспекту Перемоги на виїзд з Києва. Новий торговий центр зможе розраховувати на хорошу відвідуваність, а його орендарі – на стабільно високий рівень продажів як в будні, так і у вихідні дні.
 
Відзначимо, що будівництво ТЦ XIT MALL розпочалося ще в 2018 році, а введення об’єкта в експлуатацію заплановано вже навесні 2021 року.
 
З питань оренди звертайтесь:
Еmail: a_yatsenko@rda.ua
Телефон: +38067 904 45 80
 
Посилання на першоджерело дивіться тут.