22
07.21

Екс-топ-менеджер Cushman & Wakefield, БЦ Хрещатик Плаза і Masnavi Capital приєднався до команди RDA

Керівником проектів офісної та логістичної нерухомості в консалтинговій компанії Retail & Development Advisor призначений Федір Арбузов.

Як повідомляє прес-служба RDA, залучення топ-менеджера з досвідом роботи і глибокою експертизою в галузі дозволить компанії розширити спектр надаваних клієнтам послуг. 

«RDA – один з визнаних лідерів в сфері консалтингових послуг і брокериджа торгової нерухомості. З приходом в команду Федора Арбузова ми розраховуємо посилити свої компетенції в сегментах офісної та логістичної нерухомості, залучити нових клієнтів і зміцнити свої позиції на українському ринку», – коментує СЕО RDA Таїсія Литовченко.

Як уточнюють в компанії, загальний досвід Арбузова в консалтингу – понад 13-ти років. Він починав кар’єру в 2008-му в міжнародній консалтинговій компанії DTZ (зараз Cushman & Wakefield), в тому числі з 2011-го по 2017-й керував відділом промислової та логістичної нерухомості DTZ. У листопаді 2017 року топ-менеджер був призначений на посаду комерційного директора в БЦ Хрещатик Плаза, де пропрацював 2,5 роки. Протягом останніх двох років він обіймав аналогічну посаду в інвестиційно-девелоперської компанії Masnavi Capital. 

Його основними функціями на посаді керівника проектів офісної та логістичної нерухомості Retail & Development Advisor будуть:

  • комплексний супровід всіх гравців ринку логістичної/складської та офісної нерухомості (консалтинг, аналітика, підписання контрактів і т.д.);
  • залучення та координація учасників (девелопер-орендар) проектів BTS (контрактне будівництво) від пошуку ділянки та розробки концепції, до наповнення орендарями та продажу.

«Я радий приєднатися до високопрофесійної команди Retail & Development Advisor. Сподіваюся, що мій досвід і експертиза в сегментах офісної та логістичної нерухомості стануть корисні як для компанії RDA, так і для її клієнтів, які завжди зможуть розраховувати на повну залученість команди в питанні виконання поставлених перед нею завдань», – зазначив Федір Арбузов. 

Джерело: rau.ua