18
10.19

Новини дитячих магазинів: Антошка, Reima, Shket&Faina, Vander, Chicco та інші. Retail&Development Advisor - брокер при підписанні угоди оренди магазина товарів для дітей Антошка.

Серед нових торгових точок мереж товарів для дітей: Антошка в ТРЦ Gulliver, Reima в Forum Lviv, Chicco і Vander в ТРЦ Victoria Gardens та інші.

Антошка в ТРЦ Gulliver
7 червня, на четвертому поверсі ТРЦ Gulliver відкрився магазин товарів для дітей Антошка. Як повідомила RAU прес-служба торгово-розважального центру, площадь об’єкта склала 520 кв. м. Брокером при підписанні угоди виступила компанія Retail & Development Advisor — партнер Асоціації рітейлерів України. Торгова точка оформлена в люмерському форматі, запровадженому мережею в 2017 році.

Зонування магазину виконано відповідно до трьох ключових категорій товарів: харчування та догляд за дитиною (Baby care), іграшки (Fun), одяг та взуття (Fashion). В асортименті представлені товари верхній частині цінового сегмента.

Мережа магазинів Антошка входить до складу RedHead Family Corporation і налічує 37 магазинів в 17-ти найбільших містах України. Перший магазин бренду був відкритий в Одесі в 1997 році.

Мережа Антошка відкрила магазин у новому концепті в ТРЦ Gulliver

Reima в ТРЦ Forum Lviv
На другому поверсі fashion-галереї львівського ТРЦ Forum Lviv відкрився магазин фінського бренду дитячого верхнього одягу Reima. Як повідомила прес-служба ТРЦ, торгова точка розмістилася на площі 120 кв. м. В асортименті представлений великий вибір купальних костюмів, футболок і шортів, вітровок, дощовиків, комбінезонів, курток, термобілизни і зручною взуття для будь-якого часу року.

Зазначимо, що бренд Rеima в Україні більше 10 років представляє торговий дім SHIKO. У 2016 році компанія відкрила перший монобрендовий магазин в країні, а зараз мережа Reima об’єднує дев’ять точок.

Мережа магазинів дитячого одягу Reima відкрила магазин в ТРЦ Forum Lviv

Shket&Faina Moda в ТРЦ Oasis
21 червня в столичному ТРЦ Oasis відкрився магазин сімейного шопінгу Shket&Faina Moda. Площа торговельної точки склала 1310 кв. м. Як повідомляє TradeMaster, в асортименті всеукраїнської мережі – одяг для дітей і дорослих, іграшки, дитячі спортивні товари, а також товари для навчання, будинки та інше. Формат Shket & Faina Moda передбачає об’єднання дитячого і дорослого напрямків в одній локації. Так, в одному магазині можна придбати мас-маркет-товари для дитини, а разом з ними – і для його батьків.

Новий магазин став другою торговою точкою Shket & amp;Faina Moda в Києві.

Ангелятко в ТРЦ Spartak
У львівському СТРЦ Spartak (вул. Гетьмана Мазепи, 1 Б) відкрився новий магазин дитячих товарів Ангелятко. Як повідомив торгово-розважальний центр у себе в Facebook, об’єкт знаходиться на другому поверсі комплексу. В ньому можна знайти дитячий одяг від народження до повноліття, великий вибір товарів для немовлят, колисок, ліжка, засобів гігієни, дитячого харчування.

Chicco і Vander в ТРЦ Victoria Gardens
На другому поверсі львівського Victoria Gardens в липні з’явилося два нових дитячих оператора. Перший з них – магазин дитячого бренду товарів Chicco, представлений в Україні вже більше 20 років. В асортименті можна знайти дитячий одяг, іграшки, коляски, автокрісла та інше. Другий – магазин дитячого одягу Vander. Для рітейлера цієї другої торговий об’єкт. Ще одна точка Vander розташована також у Львові в ТЦ Арсен на вул. Патона 37.

 

Оригінал за посиланням: https://rau.ua/novyni/vidkrittya/novosty-detskyh-magazynov-3/