28
05.19

Польський взуттєвий бренд ССС відкрив перший магазин в Одесі – в форматі «преміум»

Перша торговельна точка польського рітейлера ССС в Одесі розпочала роботу в ТРЦ City Center. В цьому році компанія також планує вийти на ринки Дніпра і Хмельницького.

Про це RAU повідомила прес-служба консалтингової компанії Retail&Development Advisor, яка виступила брокером при підписанні ССС договору оренди приміщення в ТРЦ.

«Ми раді повідомити про відкриття в Одесі першого магазину міжнародного бренду ССС. Компанія обрала одеський ТРЦ City Center для запуску магазину в форматі «преміум», який зайняв близько 1000 кв. м площі та представив своїм відвідувачам повний асортимент бренду: жіноче, чоловіче та дитяче взуття, а також сумки і аксесуари», – розповіла директор Retail&Development Advisor Таїсія Литовченко.

У той же час, керівник департаменту оренди ССС Україна Мачей Борiс в коментарі RAU зазначив, що новий магазин став вже 12-м в українській мережі польського рітейлера. Торгові об’єкти бренда раніше були представлені в Києві, Львові, Тернополі, Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Чернігові та Черкасах.

«Одеса як місто мільйонник є природним місцем, де ми планували розширення своєї роздрібної мережі. City Center – один з небагатьох торгових центрів в місті, який має хороший tenant-mix і забезпечує високу прохідність потенційних покупців», – прокоментував вихід ССС в новий регіон Мачей Борiс.

Він також повідомив, що до кінця року компанія планує відкриття ще декількох магазинів в Україні. За словами топ-менеджера ССС, в цьому році нові торгові точки точно запрацюють в Києві, Дніпрі та Хмельницькому.

Нагадаємо, ССС Group є одним з найбільших виробників взуття в Європі. Група CCC володіє близько 1000 магазинів у 19 країнах Європи та за її межами, а також має власну фабрику з виробництва шкіряного взуття. Щорічні продажі мережі складають 50 млн пар взуття. Мережа має намір активно розвиватися і на українському ринку, планує розширення до 50 торгових точок вже до 2021 року. Крім того, раніше повідомлялося про плани ССС Group запустити інтернет-магазин в Україні.

 

Оригінал за посиланням: https://rau.ua/novyni/ccc-magazyn-v-odesi/