07
03.23

RDA спільно зі спеціалістами ювелірної мережі Укрзолото інтегрувала нові страхові послуги

Retail & Development Advisor допомогла мережі Укрзолото запровадити інноваційні для українського ринку сервіси від страхової компанії ВУСО.

Відповідний пілотний проект компанія RDA реалізувала в рамках розвитку напряму інтеграції послуг та рішень в ритейлі. Як зазначив менеджер проекту Володимир Коваленко, компанія допомогла інтегрувати в мережі Укрзолото декілька інноваційних для українського ринку сервісів:

  • Страхування втрати ювелірного виробу з будь-якої причини;
  • Компенсація коштів в разі повернення з будь-якої причини.

“Успішна інтеграція нових страхових послуг в мережі Укрзолото стала можливою завдяки симбіозу зусиль та постійній проактивності всіх сторін процесу. Компанія ВУСО досить гнучка та може адаптувати свої послуги до конкретного запиту клієнта. В майбутньому ми плануємо масштабувати позитивний досвід впровадження даних послуг і серед інших мережевих гравців українського ринку рітейлу”, – говорить Володимир Коваленко. 

«Компанія завжди знаходиться стані пошуку відкриття нових бізнес-ніш, адже має суттєвий досвід реалізації проектів в рітейлі. Теорія «блакитного океану» ще не вичерпана в Україні, отож інноваційні сервіси та технології продажів досі мають суттєвий потенціал. Маємо сподівання, що нові страхові послуги в рітейлі будуть корисними споживачам та партнерам. Ми ж продовжимо пошук та запровадження оптимальної моделі й найефективніших параметрів проєкту: зрозумілого продукту та релевантної ціни, клієнтоорієнтованого позиціонування та доступності сервісу, маркетингової складової та простих технологій продажів”, – уточнили в ВУСО.

В мережі Укрзолото, яка першою в Україні впровадила зазначені страхові послуги, підкреслили, що оцінювати ефективність проекту поки що рано, а основний бенефіт в компанії бачать у деференціації маркетингової стратегії та поліпшенні сервісу для своїх клієнтів.

Консалтингова компанія RDA повідомила про плани активізувати роботу з інтеграції послуг та рішень в роздрібній торгівлі ще на початку 2022 року. Першим успішним проектом компанії в цьому напрямку стала співпраця з логістичним оператором Meest Express, послуги якого у максимально стислі терміни були інтегровані в більш ніж 600 торгових точках по Україні.

З питань співпраці звертайтесь до менеджера проекту Володимира Коваленка: v_kovalenko@rda.ua, 063 821 60 24

Джерело: https://rau.ua/dosvid